Dugnad Fuglemyr og Rødvannshyttene

11.05.2016 23:05

Det skal avholdes følgende dugnader:

Lørdag 14/5 kl 10:00:  Det er behov for innsats på Fuglemyr for å ferdigstillelse oppmontering av elektronikk på 100 m-banen.

- Monteringsarbeid ifbm. elektronikkanlegget samt montering av stålbjelke på toppen i hele gravens lengde for beskyttelse. Det skal også tilføres mer sand til vollen foran graven. Vi har graver og sveise/kappeutstyr. Er det noen som kan stille med eller låne ut en Hilti-maskin er det supert.

10. -12. juni fra kl 16:00: Det trengs en sjau og vedlikehold på Rødvannshyttene. Det avholdes derfor stordugnad denne helgen med mulighet for overnatting. Meld din interesse/ankomst på hyttenes FB-side: https://www.facebook.com/events/572132836289656/

- Vi har flinke tømrere og noen faste ildsjeler, men trenger sårt noen flere hender som kan hjelpe til med maling, rydding, vedhogging, trefelling, kreative hjerner med gode ideer, og viljen til å gjennomføre de. 

Alle som har tid og mulighet oppfordres til å komme på dugnad denne helgen. Jo flere som møter jo bedre. Ta med litt grillmat og drikke, arbeidshansker, solkrem og godt humør. De som ønsker overnatting gir beskjed til Geir Roger Engene.

Vel møtt! 

Styret