Søknad Rådyrløyve 2020

16.06.2020 22:06

Det er nå åpnet for søknad på rådyrløyve i SHJFF med søknadsfrist 30. juni. 

Gjennomføring av trekning vil gjøres så raskt det lar seg gjøre etter søknadsfristen. Tidspunkt for trekning vil bli bekjentgjort.

Søknad legges inn i webskjema her.

Nytt av året er at Asker kommune har trådt inn som avtalepart for kommuneterrengene vi leier på Rødtangen og Graver. Vilkåret for de nye avtalene er at kommunale terreng skal åpnes for medlemmer av alle jeger- og fiskerforening hjemhørende i Asker kommune. Det samme gjelder også for øvrige kommunale rådyr- og småviltterreng som de andre jeger- og fiskerforeningene i Asker kommune disponerer. Dette vil si at medlemmer i SHJFF tilsvarende kan søke jakt i disse terrengene.

Forvaltningsmessig i SHJFF betyr dette at Liltvedt-terrenget er skilt ut av det tidligere Graver-terrenget hva gjelder jakt og jaktkortsalg.

For å ha kontroll på hvilke rådyrsøkere som tilhører hvilke Asker-foreninger, kreves det nå opplasting av medlemskortet i søknadsskjemaet vårt på web. Det kan benyttes bilde i valgfritt filformat. De som ikke allerede har medlemskortet, kan hente det ved å logge seg inn på «min side» hos Norges Jeger- og Fiskerforbund her:  https://minside.njff.no/Account/Login

Håper dette går fint!  Ved behov for hjelp, kontakt NJFF på tel. 66 79 22 00 eller epost: medlem@njff.no

Skulle det oppstå problemer med å legge inn rådyrsøknad på våre nettsider, kan det meldes til:  post@shjff.no.

 

Lykke til med søknaden!

Jaktutvalget