Søndre Hurum Jeger og Fiskerforening

SHJFF driver kultiveringsarbeid i fiskevann, skytetrening på leirduebane og riflebane, tilrettelegging og oppsyn av jakt og fiske, og utleie av hytter ved Rødvannet.

- Vi bidrar til et reelt rekreasjonstilbud for alle i Hurums unike friluftsområder!

Interessen for jakt, fiske, friluftsliv og fellesaktiviteter i naturen er fundametal sterk. SHJFF teller dag over 240 medlemmer.

 

Bli medlem du også!

Jakt og fiske skal foregå til glede for flest mulig motiverte utøvere. Derfor er mottoet vårt "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid". Som medlem hos oss får du muligheten til å kjøpe adgangskort til Fuglemyr Skytebane, kraftig rabatt på leie av Rødvannshyttene, billigere fiskekort, lavere pris på trening og oppskyting til storviltprøve, og ikke minst et godt sosialt fellesskap.

           

 

Meld deg inn nå!

 

 

 

Sammen får vi til mye

Din medlemskontingent er avgjørende for å holde aktiviteten i NJFF i gang.

Det aller meste av NJFF-aktivitetene foregår i lokalforeningene og regionlag. Våre ildsjeler sørger for å omsette din medlemskontingent til medlemsverdi.

Vi håper du opplever at ved å være medlem i NJFF er nettopp du med på å bygge opp under mye verdifullt arbeid og aktivitet. 

 

  

TAKK til alle som knytter SHJFF til sitt spillekort! Grasrotandelen er et viktig bidrag til foreningens arbeid og aktivitetstilbud. Klikk på bildet for å tilknytte ditt spillekort. Det koster ingenting.

Siste nytt

JEGERPRØVEKURS - Oppstart 9. mars

20.02.2022 10:01
Søndre Hurum JFF avholder nytt kurs på Tofte i Hurum med oppstart 9. mars. Program og info finner du her. Påmelding gjøres her: ...
Les mer

Vel blåst opplæringsjakt!

15.11.2021 20:50
Helgen 6.-7. november ble det gjennomført opplæringsjakt med drivende hund på rådyr i regi av SHJFF og Statskog. 2 fornøyde førstegangsjegere...
Les mer

Introjakt rådyr på Hurum 6.-7. nov '21

19.10.2021 20:51
Vi arrangerer Introjakt på rådyr med drivende hund helgen 6.-7. november. Program og praktisk info finner du her. Påmelding gjøres via våre nettsider...
Les mer

LEDIGE RÅDYRLØYVER PÅ VERNET SKOG

07.10.2021 10:29
Etter hovedtrekning og tilleggstrekning fra venteliste, er det nå 3 ledige rådyrløver til salgs på jaktområde Vernet skog. De som er interessert kan...
Les mer
Elementer: 13 - 16 av 222
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>