Hytteutleie

Foreningen tilbyr utleie av Rødvannshyttene.

Mer info finnes også på hyttenes Facebooksider.

____________________________________________

Rødvannshyttene bestilles nå på Inatur.no:

Rødvannshytta (hovedhytta)
Tossensetra
Hyttetunet (hyttene leies ut samlet fra 3. oktober)
 
Ved ønske om garantert å ha hyttetunet for seg selv må begge hyttene bestilles.
Henting og levering av nøkler gjøres i Brinkli-kiosken på Tofte. Mottatt kvittering fra kjøpet på Inatur.no må forevises ved nøkkelhenting. Leieperiode starter tidligst kl. 16:00 med avhenting av nøkler og slutter kl. 15:00 siste leidag. Nøkler skal være tilbakelevert innen denne tid sammen med utfylt sjekkliste som blir utdelt ved nøkkelhenting.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rødvannshyttene

NB! Fra 3. oktober leies hyttetunet ut samlet.

Hyttetunet består av to hytter på nordøstsiden av Rødvannet. Hyttene leies ut hver for seg. Hovedhytta har sengekapasitet på 6 personer (sovesofa) og er utstyrt med solcelleanlegg, gasskomfyr med stekeovn, gasskjøleskap med fryser og vedovn. Tossensetra har 2 køyesenger og er utstyrt med gassbluss med stekeovn og vedovn. Sengetøy/sovepose må medbringes. Kokekar og servise finnes på begge hyttene. 

Pris pr. døgn:

Medlem SHJFF

Ikke-medlem

Hovedhytta

250,-

500,-

Tossensetra

125,-

250,-

Begge hyttene

375,-

750,-

Robåten følger leie av hovedhytta. Kanoen følger leie av Tossensetra.

Kjøring i forbindelse med hytteleie
Bomnøkkel følger leie av hovedhytta. Det er tillatt med maksimalt 1 bil.

Kjøring skal kun være for transport av bagasje og personer frem og tilbake ved begynnelse og slutt av leieperioden. Unngå kjøring utenom dette. All bilkjøring til hyttene stanses under skisesongen da deler av løypenettet går på veien inn til Rødvannet.

Parkering
Bil skal parkeres på parkeringsplassen (vollen) ovenfor hyttene. Det er ikke tillatt å kjøre bil ned til kjettingen ved bekken eller på annen måte forsøke å kjøre til hyttetunet. Det samme gjelder for ATV'er (4-hjulinger) og tilsvarende kjøretøy. Mopeder skal parkeres enten på vollen eller ved kjettingen.

Vilkår

Leieperiode starter tidligst kl 16:00 ved avhenting av nøkler og slutter kl 15:00 siste leidag. Nøkler skal være tilbakelevert innen denne tid. Leietager må være fylt 18 år for å leie hyttene. 

Ved endt leieperiode skal sjekkliste leveres sammen med nøklene:

 SJEKKLISTE OG INFO 

Tips

Det er alltid greit å ha med seg fyrstikker og noen stearinlys. Ved finnes i vedskjulet, men skal kun benyttes til fyring i ovnene. Det ligger mye svett dugnadsarbeid bak vedkubbene!  Mobildekningen er "grov", bortsett fra på åsene rundt Rødvannet. SMS kan av og til fungere på hyttetunet.

... og husk flytevester ved aktiviteter ved/på vannet !

Overhold hytte- og leieregler og husk fiskestang og fiskekort!  

Turforslag

Kontaktinformasjon hytteutvalget:

Tel 45 69 1887 eller epost til: Kåre Bakken

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fotogalleri